Blue Ray Productions

Wilt U ook een zeer mooie sfeerimpressie voor uw golfbaan?

Specialist in sfeervolle impressies
De aandacht van de gemiddelde bezoeker van een website is kort. En natuurlijk ook onder golfers. U heeft maar een paar seconden om ze vast te houden. Met een sfeerimpressie krijgen ze snel een idee van de baan en faciliteiten, zonder dat ze zich door allerlei teksten moeten worstelen, of ver hoeven te klikken. Wij zijn gespecialiseerd in sfeervolle filmimpressies van golfbanen.

Uw golfbaan als de filmtrailer
Een golfer wil weten hoe de golfbaan eruit zien, voordat hij deze bezoekt – of hij wil aan collega’s laten zien waar hij ze mee naartoe neemt. Door gebruik te maken van speciale camera -en filmtechnieken maken wij impressies die in alle opzichten filmisch zijn. Denk aan de trailer van een prachtige film: je krijgt meteen zin om die film te zien. Zo werken onze sfeerimpressies: je proeft de sfeer, je voelt hoe het is om op deze baan te spelen. In ons portfolio vindt u voorbeelden van ons werk.

Veel mogelijkheden
Of u nu een clinic wilt introduceren, gebruik wilt maken van in-store reclame of film wilt integreren met uw website, we kunnen u met onze krachtige films op talloze manieren van dienst zijn. Neem gerust contact op. En als u nu een bedrijfsfilm of sfeerimpressie laat maken, krijgt u bovendien een gratis intro kado.

AANBIEDING: gratis Intro
Als u besluit om nu een sfeerimpressie te laten maken door Blueray, krijgt u een professionele intro van een van uw golfpro’s kado.

 

 
Share this